DESPRE NOI

Biroul Individual de Arhitectura Bogdan Gavrila Iulian- Bucuresti – a fost infiintat in anul 1999 de domnul Bogdan Gavrila si de colaboratorii lui din acea vreme.

Compania este compusa dintr-o echipa de 7 persoane care sunt menite sa aduca clientilor o noua perspectiva asupra proiectelor care le sunt aduse si asupra faptului ca un arhitect bun ofera o perspectiva care corespunde atat normelor actuale ale lui cat si ale clientilor.

Echipa noastra de design se ocupa de proiecte care acopera o vasta parte din sectorul civil si industrial: apartamente, case, vile, parcuri, gradini, sere, hoteluri, saloane, studiouri, complexe sportive, complexe comerciale si de relaxare, birouri administrative, parcuri, si complexe industriale, reconstructii si restaurari complexe de vile si site-uri imobiliare.

De asemenea Biroul Individual de Arhitectura Bogdan Gavrila prin echipa sa mai ofera asistenta pentru obtinerea certificarilor de urbanism, totodata intocmind documentatia completa pentru: autorizatia de construire, PUD, PUZ, ofera studii de fezabilitate. Pe partea de proiectare am suferit modificari deoarece mai nou putem oferi proiecte anturate 3D care sa poata fi vazute de clientii care isi doresc o prezentare asupra amenajarilor interioare si exterioare.

Scopul Biroului nostru de Arhitectura este sa oferim planificari exacte si clare de cel mai inalt nivel, scapand astfel clientul de munca obositoare de a stabili el insusi multe aspecte ale proiectului pe care il are de finalizat. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam si iti vom furniza planul si o noua perspectiva prin serviciul nostru unic.

Birou Individual de Arhitectura Bogdan Gavrila Iulian